COVID-19 opdatering 11. maj 2020 for AVIATOR – Aalborg Svæveflyveklub

Skrevet af Lars Brodersen. Sendt til Forside

Retningslinjer for AVIATORs flyvning fra EKVH i perioden 11. maj - 8. juni 2020

1) Der åbnes for tilmelding (oprettes aktivitet) i "MinForening" mandag aften 20:00. Antalsbegrænsningen sættes til 10 (*)
2) De som har haft en plads i den foregående weekend må først melde sig på fra tirsdag 20:00 - de som har siddet over har altså et døgns forspring.
3) Elever må i første omgang kun tage ét slot pr. weekend; øvrige ét slot pr. dag.
4) Fra torsdag aften 20:00 må alle gå ombord i ledige slots.

(*) Begrænsningen på 10 personer betyder at der vil være mindst 12 personer på pladsen, da instruktøren og spilvagten ikke skal tilmeldes (de er allerede udpeget :-) ).
For at undgå at vi kommer over 10 personer i en gruppe, betyder det at spilvagten + en person mere går direkte i gang med at klargøre spil og startsted (Instruktøren må starte med at briefe dagens opstilling til dem, inden den ”almindelige" briefing går i gang)

I DSvUs anbefalinger fra den 21/4-2020 står der bl.a.:
”En flyveplads er stor, der kan godt opholde sig mere end 10 personer på den samtidigt, men overhold altid afstanden på 2 meter mellem enkelte personer, også når flyene tages ud af hangaren og manøvreres rundt på pladsen, undgå så vidt mulig at flytte rundt i de forskellige grupper.” (Bemærkning: afstandsanbefalingen er 10/5 ændret til 1 meter)

Ud over de 10 der er tilmeldt, må andre godt opholde sig på pladsen, f.eks. i værkstederne, klubhuset, hytter, i traktoren med græsklipper ( :-; ) osv.

Privatejere der kommer for at flyve indgår heller ikke i de 10 personer, da det forudsættes, at de ikke deltager i briefing (men kontakter dagens instruktør for at blive orienteret).

Vi forventer at vi må leve med ovenstående regler indtil den 8. juni 2020!

Mvh Flyvechefen og Bestyrelsen